Get the Flash Player to see this player.

Szarvas Panzi

Madárdalok

There seems to be an error with the player !

K&H SZÉP Kártya

OTP SZÉP Kártya

MKB SZÉP Kártya

MagyarEnglishDeutschPolish
Bemutatkozás

 

Kedves Látogató!

Örömünkre szolgál hogy megtekintette oldalunkat. A Panziót elsősorban azon Vendégeknek ajánljuk, akik szeretnének a város zajától távol lenni. Élvezni az érintetlen természet szépségét, a tiszta hegyvidéki levegőt. Ugyanakkor célunk volt, hogy nagy családosoknak, baráti társaságoknak,csapatépítő tréninges Vendégeinknek is tudjunk kedvezni. A Panzióban nagy közösségi tér lett kialakítva, 30fő is kényelmesen elfér . Lehetőség van teljes épület bérlésére. Rendezvények, baráti összejövetelek, ünnepi alkalmak megrendezésére ideális helyszín.

Díjaink

 

                           kis portius tábla

            szallas.hu logo hu                 szuper szállás                    

 

Nem titkolt vágyunk, hogy a mai honlap olvasója holnapi vendég legyen: "Honismeretnek és szülőföld ismeretének jó ismerője". Nem elégedhetünk meg a felsorolással, hanem mindenütt igyekszünk érzékeltetni a táj lenyűgöző szépségét, a régi és új hagyományok ápolását, azt az "édes honi léget", amellyel nem lehet eltelni Erdőbényén.

Bemutatjuk Erdőbénye látnivalóit, nevezetességeit, az emlékeket, a zegzugos utakat, kedves tereket, romantikus közöket, az ódon házakat, a kanyargós kis patakokat, hogy akár országos vonzáskörén is túl figyelemfelkeltő törekvéseinkkel ráirányítsuk az Önök tekintetét Tokaj-hegyalja nagyon karakteres, hegyekkel körbe keretezett gyönyörű településére, ahol az erdőbényei lakos szíves "Isten hozta" köszönéssel fogadja önöket, készségesen irányítja és kíséri az érdeklődő kedves vendéget.

Minden kedves olvasónak ideérkezőnek kívánom - miközben a szépséges tájakon barangol hegyen-völgyön és ámulatában belefeledkezik a csodálkozásba - a tiszta hegyi levegőnkkel együtt szippantsa magába a történelmi, kulturális értékeinket, a szőlő és borkultúránk rangos múltját és az ébredező jelenét, ahol a kádár és kőfaragó mesterség ősi múltját aranyozza hagyományőrző tevékenységünk.

Minden olvasónak azt kívánom, hogy kellemes és jó benyomást ébresszen benne e honlap olvasása, az ideérkező vendég számára marasztaló legyen a Bachus-birodalmában eltöltött idő.

Erdőbénye számára a legtöbbet érő kincs természeti vonzereje, amellyel ide akarja csábítani és itt tartani a kedves vendéget. Önök által az önök segítségével akarjuk méltó helyünket megőrizni, továbbfejlődni és fejleszteni kultúránkat.

 

Egész évben szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!